sâmbătă, 23 ianuarie 2016

CONSPIRATII SI CONSPIRATORI

Societatea civilă în general prin reprezentanţii lor, asociaţiile profesionale de magistraţi inclusiv militari, jurişti, avocaţi, grefieiri, funcţionari publici, de poliţişti, jandarmi, militari, au solicitat organelor abilitate să facă cercetări asupra unei organizaţii neguvernamentale intitulată bombastic “Sindinatul Cadrelor Militare Disponibilizate” care de peste 10 ani desfăşoară acţiuni contrare odinii constituţionale, a legilor speciale, a regulamentelor militare şi a ordinelor ministerelor de interne, justiţie şi de apărare. Această structură, cu sediul central în Bucureşti, numără mai multe filile judeţene, cu un efectiv de circa 32.750 membri cotizanţi, care plătesc o cotizaţie lunare totală de 3.236.500 lei şi mai primeşte sponsorizări din afara ţării prin diferite conturi bancare off shore de circa 1,7 milioane euro, prin încălcarea legislaţiei în vigoare dar şi a normelor ce reglementează siguranţa naţională şi organizaţiile subversive finanţate din exterior. Încă de la înfiinţare, SCMD a ieşit în public şi în spaţiul virtual şi a declarat prin reprezentanţii săi că reprezintă marea masă de nemulţumiţi din armată şi poliţie din România, că luptă pentru drepturile sale prin acţiuni subversive, de subminare a puterii de stat, instigând cetăţenii să nu respecte puterile legislative, executive şi judecătoreşti, desfăşoară o propagandă susţinută împotriva Staleor Unite şi a Armatei USA, a Alianţei Atlanticului de Nord, a Uniunii Europene, sugerând în ochii opiniei publice, că dacă s-ar reface URSS şi noi am fi sub influenţa Rusiei, populaţia ar trăi mai bine, cerându-se explicit în mai multe luări de cuvând reocuparea statului nostru de armatele ruseşti, şi introducerea limbii ruse în şcoli, concomitent cu interzicerea limbii engleze şi franceze.
Liderul acestei organizaţii, a dislocat mii de pensionari bolnavi, invalizi, care au vârste înaintate, someri, persoane lipsite de adăpost, şi i-a convocat mai ales in condiţii meteorologice grele de frig, ploaie sau caniculă, să participe la adunări publice, pe străzi din capitală sau în faţa Guvernului României, prezentând o listă de revendicări care să producă bulversarea societăţii civile şi dezechilibre bugetare, ce ar putea genera o profundă criză în sistemul de pensii şi salarii pentru funcţionarii publici. Liderii acestei asociaţii a mai solicitat explicit, ca persoanele alese în mod democratic să părăsească funcţiile ce le ocupă aceştia, pentru a fi înlocuiţi prin lovitură de stat cu oamenii lor, cărăra le-a promis grade militare, salarii uriaşe şi pensii deosebit de mari. Din cauza lipsei de dialog şi transparenţă, deoarece liderii acestei structuri antistatale şi antiguvernamentale, sunt foarte greu de găşit, motivat de faptul că se ascund şi colportează zvonuri mincinoase, nu răspund la telefon, la scrisori, la mesaje, fiind văzuţi în compania unor persoane dubioase, care vor să reinvie fascismul şi garda de fier, mişcări radicale anrisemite şi antidemoctrate, s-au asociat cu agenţi iredentişti de la mişcarea Jobbic a lui Vona Gabor, cu care sunt în legătură ombilicală prin Alexandr Dugin, un cetăţean rus controversat, care se autointitulează eminenţa cenuşie a Kremlinului, sindicatul acesta desfăşoară acţiuni conspirate dar focusate pe destabilizarea statului, decredibilizarea armatei şi a altor instituţii de stat.
Fapte penale de pericol public extins comise de aceste persoane sunt: asocierea în scopul comiterii de fapte anticonstituţionale, abuz de putere, şantaj, spionaj-trădare, uzurparea de calităţi oficiale, înselăciune calificată cu consecinţa moţii unor victime ca efect al manipulării şi a propagandei negre, tuburarea liniştii şi ordinii publice, subminarea puterii în stat, prin acţiuni publice şi deplin conspirate, publicarea în mediul virtual de lozinci, chemari la arme, destabilizare, şi altele ce vor rezulza pe parcursul urmăririi penale. Având în vedere gravitatea acestor fapte şi impactul social şi economic semnificativ dacă nu se adoptă măsuri legale, se solicită organelor ablitate, să facă cercetări iar în situaţia în care se constată existenţa faptelor, se stabileşte autoratul, încadrarea juridică, vinovăţia şi prejudiciile materiale produse mebrilor contizanţi, persoanele comitente să fie trimise în judecată, cu aplicarea sechestrului asigurator asupra bunurilor dobândite ilicit, sau prin îmbogăţire fără justă cauză. Se cere dreptate şi justiţie în acest caz de atentat la siguranţa statului, la liniştea şi pacea socială.

2 comentarii:

  1. Interesant modul de afisaj al orei de postare a comentariului! Eu il postez( pe primul la ora 19 45-si apare 9.45), iar pe acesta la ora 19.47. Sunt curios la ce ora il trece pe asta

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc celor ce au sunat la telefon şi m-au felicitat pentru materialul preluat pe surse de la băieţii deştepţi şi inteligenţi. Se vede că uneori spiritul de turmă atinge unele persoane mai greşit orientate să spunem delicat. Armata Naţiunii Române nu a fost niciodată o stână sau ofiţerii ciobani. Dogaru face mai mult rău când iese în public, e bine să mai pună mâna pe carte şi să lase problemele importante în seama celor ce sunt abilitaţi. În ziua de azi nu mai merge cu hau-hau, ci reuşesc doar competenţii şi specialiştii. Vom reveni!

    RăspundețiȘtergere